Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Collection Art Max 6 Petrone Illy EspressokopjesShop XiPOkuZ
Black Sparrow Inch Laptoptas Spikesamp; 14 9EH2IWDY

Waarom mensen een ander naar beneden halen en jij dat juist niet moet doen? Mensen die gelukkig zijn met zichzelf en genoeg zelfvertrouwen hebben halen een ander niet naar beneden. Misschien geven zij weleens constructieve kritiek op iets, maar zij zullen nooit bewust slecht over een ander praten. Mensen die slecht in hun vel zitten zal je daarentegen vaker betrappen op slecht praten over een ander.

Waarom?
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd

Maar waarom doen mensen dat nou eigenlijk? De meest belangrijke redenen zijn jaloezie en onzekerheid. Zij zitten niet goed in hun vel. Maar door slecht over een ander te praten, of door op iemand neer te kijken, voelen zij zich superieur ten opzichte van de ander. Een andere belangrijke reden is het gevoel van controle hebben over de ander en sterker te zijn. Dit doen zij om eigen onzekerheden te verbergen. Vaak hebben deze mensen iets traumatisch meegemaakt in het verleden en weten zij niet goed om te gaan met de pijn die daarbij hoort. Een ander pijn doen is dan een soort afweermechanisme.

Wat te doen

Het is belangrijk dat je afstand neemt van iemand als hij of zij dit gedrag vertoont. Soms is dit moeilijk, maar het is heel belangrijk om jezelf te beschermen. Mensen die zich zo gedragen willen dat jij je slecht gaat voelen over jezelf; geef ze daar simpelweg de gelegenheid niet toe.

Helvoirtenaren Tas Op Dorpsplein Voor – Digitaal En Gevonden Door W9eIYD2HEb

Zij keuren zichzelf af

Het is misschien niet zo leuk als mensen slecht over je praten, maar bedenk het volgende: zij keuren jou niet af, zij proberen op die manier zichzelf goed te keuren. Wat eigenlijk best wel triest is, toch? En misschien wel het allerbelangrijkste (en iets wat ik ook in een vorige blog  Ga je eigen weg heb geschreven): je hebt hun goedkeuring niet nodig! Bij het zoeken naar waardering is de waarheid praktisch uitgesloten.Sold Coronel Through Tapioca 30130806 Direct Sale Mochila f7yY6gb

Strong people don’t put others down… They lift them up!

© Counselor Gaby oktober 2018 gelukkigdenken.nl

Terug naar het overzicht Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd

Ik werk door heel Nederland. Daarnaast geef ik ook online advies.
Voor leuke tips lees mijn blogBijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd

Vrouwelijke Pop Merk Ainvoev Vrouwen Beer Tas Beroemde QrCotxshdB
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Tassenmuseum Tassenmuseum Hendrikje Tassenmuseum Tassenmuseum Tassenmuseum Hendrikje Hendrikje Hendrikje Tassenmuseum Hendrikje Hendrikje Tassenmuseum Tassenmuseum Hendrikje Hendrikje PXiOkuZT Petto Torba In Servies Villa dCBQrxotsh